BTC City www

Kultura in zabava

A A A Besedilo Natisni

Poleg nakupov, kulinaričnega razvajanja in rekreacije ponuja BTC City tudi paleto možnosti za zabavo in pester kulturni utrip.

Biljard | Bowling | Galerija | Gledališče | Karting | Kino | Nočni klub

Pestro ponudbo spremlja tudi vrsta dogodkov: >>BTC City, oder pod streho neba

SiTi Teater BTC

SiTi Teater BTC je naslednik prvotnega Teatra komedija BTC, gledališča, ki je leta 2000 zaživelo v kongresnem  centru Mercurius. Doslej so se na prizorišču SiTi Teatra BTC zvrstili mnogi najvidnejši slovenski dramski umetniki  v številnih predstavah, tako gostujočih kot tistih, ki so nastale v produkciji tega gledališča, in si jih je ogledalo več  kot 35.000 obiskovalcev.

Vsako sezono gledališče SiTi Teater BTC ponudi preko tristo gledaliških predstav in  različnih kulturnih dogodkov. Stalnica programa so tudi Stand-up četrtki, sobotni dopoldnevi za najmlajše in koncerti pod naslovom SiTi za dobro musko.

>>Uradna stran SiTi Teatra BTC

Multikino Kolosej

Izgradnja multikina Kolosej je zaznamovala mejnik v preobrazbi priljubljenega nakupovalnega središča v kraj  vznemirljivega dogajanja. Tako rekoč čez noč je ta kinematografski velikan postal žarišče druženja zlasti mladih  filmskih navdušencev.

Največji multikino v Sloveniji Multikino Kolosej je bil prvi multikino z več dvoranami v Sloveniji. Z dvanajstimi platni, 3.400 sedeži in 750 parkirnimi mesti se razprostira na površini 14.500 m². Vrhunska avdio in video oprema,  izvrstna akustika in ergonomsko udobje v dvoranah omogočajo obiskovalcem najkakovostnejše spremljanje filmov.

>>Uradna stran Multikina Kolosej

Zabaviščni center Arena Play & Party

Arena je prinesla v slovenski prostor novo vrsto doživljanja zabave. Pod eno streho združuje lahkotne športne aktivnosti in programe za sprostitev, nakupe in filmsko zabavo s poučnimi in igrivimi vsebinami. Vse skupaj povezuje odprt družabni prostor.

Zabaviščni center se razteza na površini 9.000 m2. Zabaviščni center vključuje biljard in bowling center, kjer se lahko obiskovalci preizkusijo v igranju biljarda na 31 mizah ali se pomerijo na 28 najsodobnejših, računalniško vodenih bowling stezah. V spodnji etaži so na voljo laserske arkadne igre. Svojo srečo lahko obiskovalci izzovejo v casinoju na igralnih avtomatih.

Osrednji del zabaviščnega centra zaseda kinodvorana XPAND s 3D stereoskopsko projekcijo, ki predstavlja največjo novost na področju kinamatografije v tem delu Evrope. Gre za najsodobneje opremljeno kinodvorano , ki z digitalno projekcijo v 3D tehniki ter dinamičnimi sedeži omogoča novo in enkratno doživetje dogajanja na filmskem platnu.

Skupaj s pestro gostinsko ponudbo in z raznovrstnim zabavnim dogajanjem v avli zabaviščni center resnično ponuja vse tisto, kar obiskovalec potrebuje, da se prepusti imperiju zabave.

>>Uradna stran Zabaviščnega centra Arena Play & Party

Moderna arhitektura v sozvočju z brezčasno umetnostjo

Na prostem so na območju BTC Cityja za javnost postavljene številne skulpture priznanih umetnikov.

Družba BTC se ponaša z obsežno zbirko umetniških del domačih in tujih avtorjev, ki jo ves čas dopolnjuje. Zbiranje umetnin je tesno povezano z razvojem družbe in izraža njeno željo po potrjevanju ustvarjalnosti, h kateri vseskozi stremi. Zbirka je nastajala postopoma, kot potreba po oplemenitenju in socializaciji delovnega okolja. Brezčasnost umetniških del se zdi zaveza in nagovarja k uresničevanju trajnih vrednot, namenjenih vsem in v dobro vseh.

Skulpture na prostem

Moderna arhitektura v sozvočju z brezčasno umetnostjo

Upravljanje BTC Cityev

BTC City danes ne označuje le največje nakupovalno središče., temveč postaja pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli. >>Več ›Controller: Home
Action : Content
View :