BTC City www

BTC City, oder pod streho neba

A A A Besedilo Natisni

Neizčrpne razsežnosti družabnosti in zabave

BTC City premore prostrane površine za mnoge oblike športnega udejstvovanja, zabave in razvedrila, zlasti na  prostem, pod jasnim nebom. Prav zato je postal privlačno prizorišče za številne dogodke in prireditve, ki uživajo  priljubljenost pri različnih generacijah obiskovalcev. Zelena terasa Kristalne palače se ob poletnih večerih spremeni  v očarljiv oder za glasbeno-plesne nastope, zelenice postanejo igralnice in igrišča; ko se stemni, pa se spremenijo v  kino pod zvezdami.

Festival nakupov in zabave

V BTC Cityju je vse leto čutiti utrip živahnega dogajanja. Množično obiskan je Festival nakupov in zabave, ki  dvakrat letno pritegne več kot 300.000 obiskovalcev. Poleg ugodnih popustov pri nakupih so obenem deležni tudi  veselega razpoloženja na številnih športnih, glasbenih in kulturnih dogodkih.

>>Več o Festivalu nakupov in zabave

Mega nočni nakupi (Late night shopping)

Trikrat letno seje v BTC City Ljubljana čas za nočne nakupe. Takrat so trgovine in gostinski lokali odprti do polnoči. Trgovci in gostinci za ta dan - "Late night shopping" -  pripravijo številne ugodnosti v obliki posebnih popustov, akcijskih ponudb in priložnostih daril.

>>Več o mega nočnih nakupih

Trg mladih

Trg mladih je bil namensko zgrajen z mislijo na mlajše generacije, željne sprostitve na prostem. Poleti del trga  postane igrišče za odbojko na mivki, pozimi se spremeni v velik snežni poligon za najmlajše, kjer je možno tudi učenje prvih korakov na smučeh.

Športno dogajanje spremljajo različna tekmovanja in zabavne prireditve.

>>Več o snežnem poligonu

Maraton Franja BTC City

Meseca junija BTC City preplavijo kolesarji, saj sta tu start in cilj tradicionalnega mednarodnega kolesarskega  tekmovanja Maraton Franja BTC City, na katerem se v različnih kategorijah preizkusi nad 7000 kolesarjev.

>>Uradna stran Maratona Franja BTC City

Svetovno prvenstvo amaterskih kolesarjev 2014

Avgusta 2014 je Ljubljana gostila pravo kolesarsko pravljico, saj je takrat prvič na slovenskih tleh potekalo Svetovno prvenstvo za kolesarje amaterje. Odločitvi, da je prav Slovenija gostila svetovno prvenstvo, je botrovala odlična organizacija Maratona Franja BTC City. Vsa prizadevanja za brezhibno izveden dogodek Maraton Franja so prepoznali v Svetovni kolesarski zvezi in Sloveniji zaupali organizacijo kolesarske dirke, ki bo na enem mestu združila smetano amaterskega kolesarstva.

Svetovno prvenstvo za amaterske kolesarje je potekalo po trasi Maratona Franja med 28. in 31. avgustom 2014.

Giro Rosa 2015

Giro Rosa, najzahtevnejša kolesarska preizkušnja v ženskem koledarju Mednarodne kolesarske zveze (UCI), prihodnje leto prihaja v Slovenijo. Po uspešno zaključenem amaterskem svetovnem prvenstvu so organizatorji Maratona Franje in Svetovnega prvenstva za amaterske kolesarje – KD Rog ob podpori družbe BTC, Mestne občine Ljubljana in Kolesarske zveze Slovenije – dobili zeleno luč za otvoritev ženskega gira na domačih tleh.

Maraton BTCiklin

S pomočjo Občinske športne zveze Moravske Toplice organizira BTC City Murska Sobota kolesarski maraton BTCiklin, na katerem se preizkusi nekaj sto kolesarjev.

>>Več o Maratonu BTCiklin

Ritem mladosti

Ob slovesu od poletja, na pragu šolskega leta, se okoli 30.000 mladih zbere na že uveljavljeni in priljubljeni  prireditvi Ritem mladosti, kjer od jutra do poznih nočnih ur na športnih tekmovanjih in v plesu ob glasbi kipi od  mladosti.

>>Več o Ritmu mladosti

Alive Step Up: Tek na Kristalno palačo

Ima ga New York, Chicago, Dunaj, Singapur in tudi Ljubljana – tek po stopnicah na najvišjo stavbo v Sloveniji. Kristalna palača postane enkrat na leto edinstven izziv: Kako čim hitreje premagati 89 metrov, 20 nadstropij in 459 stopnic!

>>Uradna stran Alive Step Up-a

Veseli december s čarobnim programom

December je čas praznovanj in obdarovanj, majhnih in velikih pričakovanj, toplih objemov in otroškega smeha. BTC Cityji se ta mesec spremenijo v čarobna mesta lučk, ki jih obiščejo tudi Miklavž, Božiček in dedek Mraz.

>>Več o veselem decembru

 

Upravljanje BTC Cityev

BTC City danes ne označuje le največje nakupovalno središče., temveč postaja pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli. >>Več ›Controller: Home
Action : Content
View :