BTC City www

Otrokom prijazno

A A A Besedilo Natisni

V BTC Cityih vas pričakuje preko 50 trgovin z otroškim tekstilom, obutvijo, igračami in opremo in storitvami prilagojenimi otrokom. Poleg tega so na območjih postavljena tako zunanja igrala, kot notranje igralnice.

Vsi trije BTC Cityji imajo previljalnice, igralnico, zunanja igrala, posebne organizirajo dogodke za otroke. V BTC City Ljubljana pa so na voljo tudi posebna parkirišča za mamice, na Infotočki v Dvorani A pa tudi izposoja otroških vozičkov.

Otroška konfekcija in obutev | Trgovine s kotički za otroke | Otroške igralnice | Trgovine s šolskimi potrebščinami |

Pestro ponudbo spremlja tudi vrsta dogodkov: >>BTC City, oder pod streho neba

Otroški center Beti in Cej

Starši otrok od 3. do 12. leta starosti, ki si želijo brezskrbno nakupovati v BTC City Ljubljana, lahko svoje otroke pripeljejo v spodnjo etažo Emporiuma v Otroški center Beti in Cej, kjer se ponuja varstvo s pestrim programom!

>>Spletna stran Otroškege centra Beti in Cej

Minicity

Minicity Ljubljana je mesto v malem, v katerem stoji majhna pekarna, policijska postaja, bolnica, pa televizijski in radijski studio in mnoge druge igralne enote. Namenjene so otrokom med 3. in 12. letom, v katerih otroci spoznavajo poklice in se učijo vsakdanjih uporabnih znanj iz sveta odraslih skozi edinstvena igralna orodja in didaktične igre, ki jih je razvila ekipa strokovnjakov iz področja pedagogike in psihologije v sodelovanju s slovenskim gospodarstvom in javnimi institucijami. 

>>Spletna stran Minicity

Otroške sobote v SiTi Teatru BTC

Sobotni dopoldnevi v Siti Teatru BTC so namenjeni najmlajšim. Vsako soboto je na sporedu otroška predstava, ki je ob posebnih priložnostih popestrena tudi z delavnicami.

>>Spletna stran SiTi Teatra BTC

Upravljanje BTC Cityev

BTC City danes ne označuje le največje nakupovalno središče., temveč postaja pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli. >>Več ›Controller: Home
Action : Content
View :