BTC City www
Vstopna stran › Dejavnosti družbe › BTC PROP - Upravljanje prostora in premoženja

BTC PROP - Upravljanje prostora in premoženja

A A A Besedilo Natisni

Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

T: + 386 (0)1 585 20 50
F: + 386 (0) 1 585 14 27
E: prop@btc.si

Direktorica: Nina Stupan 

V letu 2013 je družba BTC razvila nov steber poslovanja poimenovan kar BTC PROP. Gre za specializirano ekipo strokovnjakov za upravljanje nepremičnin, upravljanje premoženja in razvoj rešitev.

Z enoto BTC PROP družba BTC uspešno trži znanje in izkušnje na področju upravljanja nepremičnin in premoženja. Družba namreč že šest desetletij upravlja skoraj 400.000 m2 lastnih nepremičnin na območju BTC Cityja, od leta 2013 pa še dodatnih več kot 300.000 m2 nepremičnin v lasti partnerskih poslovnih subjektov. BTC PROP se ni razvil slučajno. Je rezultat 60-letne zgodovine družbe BTC, v kateri je vseskozi uspešno upravljala lastne nepremičnine in osvojila razumevanje izzivov lastnikov nepremičnin. BTC PROP je odgovor na potrebe teh organizacij za racionalizacijo poslovanja, učinkovitejše upravljanje virov, poslovanje v skladu s trajnostim razvojem in najnovejšo informacijsko-komunikacijsko tehnologijo ter sodobnimi razvojnimi trendi.

Enota BTC PROP deluje po načelih poslovne učinkovitosti, trajnostnega razvoja in najnovejše tehnologije. Na osnovi lastne inovativnosti skrbi za racionalizacijo poslovanja, hkrati pa upošteva najsodobnejše smernice na področju upravljanja nepremičnin in premoženja.

Vizija enote BTC PROP je postati vodilni ponudnik storitev na področju upravljanja nepremičnin in premoženja ter razvoja rešitev v regiji SEE. Te storitve so namenjene lastnikom nakupovalnih in trgovskih središč, lastnikom poslovnih prostorov ter ostalih nestanovanjskih nepremičnin. Koristne so torej za vse lastnike več tisoč kvadratnih metrov lastnih nepremičnin, ki se zaradi tega ne morejo v polni meri posvetiti svoji osnovni dejavnosti. In seveda za vse tiste, ki bi želeli izboljšati učinkovitost upravljanja svojih nepremičnin in premoženja z uporabo naprednih IT-rešitev in s sodobnim inženiringom.

BTC PROP prinaša odgovor na te izzive v okviru treh ključnih stebrov:

  • upravljanje nepremičnin,
  • upravljanje premoženja,
  • razvoj rešitev.

Ti stebri komplementarno zagotavljajo celovito storitev in hkrati prinašajo dodano vrednost za ključne segmente strank.

Glavne prednosti za stranke

  • poenostavljeno upravljanje nepremičnine,
  • celosten vpogled v delovanje in stanje nepremičnin (z uporabo napredne informacijsko-komunikacijske tehnologije), 
  • boljši nadzor nad upravljanjem in
  • optimizacija internega upravljanja ter učinkovito razporejanje sredstev.

Upravljanje BTC Cityev

BTC City danes ne označuje le največje nakupovalno središče., temveč postaja pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli. >>Več ›Controller: Home
Action : Content
View :