BTC City www

Medijsko središče

A A A Besedilo Natisni

Spoštovani predstavniki medijev,

v medijskem središču se nahajajo informacije o podjetju BTC d. d. in njegovih aktivnostih. Ravno tako se tu nahajajo dodatni materiali in fotografije v visoki ločljivosti, ki jih lahko uporabite v svojih objavah.

Z veseljem pa vam bomo odgovorili tudi na vsa morebitna vprašanja na telefonski številki 01/585-13-00 ali preko elektronske pošte: maja.oven@btc.si.

Sporočila za medije

25.4.
2017
Sklic skupščine BTC d.d.

Skupščina bo 05. junija 2017 ob 9. uri.

18.4.
2017
V BTC Cityju Ljubljana razglašeni zmagovalni vrtci in šole v okviru projekta Spodbujamo prijateljstvo

V petek, 14. aprila 2017, je v BTC Cityju Ljubljana potekal tretji zaključni dogodek pod okriljem projekta Spodbujamo prijateljstvo.

14.4.
2017
Družbi BTC najbolj prestižna nagrada na področju komuniciranja Zlato pero za komunikacijsko odličnost za program spodbujanja kolesarjenja v Sloveniji

Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev (IABC) je razglasilo dobitnike nagrad Zlato pero za odličnost v komuniciranju. Med nagrajenci je tudi družba BTC in Maja Oven, ki je nagrado prejela v kategoriji korporativne družbene odgovornosti za projekt Kolesarska zgodba BTC – Program spodbujanja kolesarjenja v Sloveniji.

13.4.
2017
Rog odprl razstavni salon koles v ljubljanskem BTC Cityju

Točno pet mesecev po predstavitvi in začetku predprodaje legendarnih koles Pony je Rog v Dvorani A ljubljanskega BTC Cityja odprl poseben razstavni salon, v katerem je svoje lepotce dobilo tudi nekaj znanih slovenskih imen.

2.12.
2016
Družba BTC je »zlata odličnjakinja« slovenskega gospodarstva

Družba BTC je danes, 2. decembra 2016, prevzela certifikat Zlate bonitetne odličnosti. Certifikat, ki ga lahko podjetje prejme le, če izkazuje najvišjo bonitetno oceno tri leta zapored, je družbi podelila bonitetna hiša Bisnode. Pridobitev tega »zlatega odličja« prispeva k utrjevanju ugleda družbe BTC in krepi zaupanje njenih deležnikov v domačem in tujem poslovnem okolju.

Vsa sporočila za javnost ›

Novice

25.4.
2017
Predsedniku uprave družbe BTC Jožetu Mermalu naziv častni meščan Ljubljane

Predsednik uprave družbe BTC Jože Mermal je prejel naziv častni meščan glavnega mesta Ljubljana. Sklep o podeli naziva častni meščan glavnega mesta Ljubljana so na seji, ki je potekala 24. aprila 2017, potrdili Ljubljanski mestni svetniki. Naziv častni meščan glavnega mesta Ljubljana je najvišje priznanje Mestne občine Ljubljana (MOL). Prejmejo ga posamezniki, ki so izjemno zaslužni za ugled, pomen in razvoj občine ter za razvoj njenih dobrih medmestnih in mednarodnih odnosov.

24.4.
2017
Uspešen konec tedna za ekipo BTC City Ljubljana!

Drugo mesto za Eugenio Bujak na Omloop van Borsele!

19.4.
2017
Tudi BTC sodeloval na dobrodelni prireditvi fundacije za pomoč športnikom iz socialno šibkih okolij

Olimpijski komite Slovenije je v Ljubljani pripravil tretjo dobrodelno prireditev, katere izkupiček je namenjen Fundaciji za pomoč športnikom iz socialno šibkih okolij. Na zadnjem razpisu je bilo za ta namen na voljo 55.000 evrov; še pred koncem tokratne prireditve pa so sporočili, da so v slabi uri zbrali 34.200 evrov.

Vse novice ›
 
 
Controller: MediaCenterModule
Action : index
View :