BTC City www

Medijsko središče

A A A Besedilo Natisni

Spoštovani predstavniki medijev,

v medijskem središču se nahajajo informacije o podjetju BTC d. d. in njegovih aktivnostih. Ravno tako se tu nahajajo dodatni materiali in fotografije v visoki ločljivosti, ki jih lahko uporabite v svojih objavah.

Z veseljem pa vam bomo odgovorili tudi na vsa morebitna vprašanja na telefonski številki 01/585-13-00 ali preko elektronske pošte: maja.oven@btc.si.

Sporočila za medije

24.10.
2017
Oktoberfe(j)st na Festival nakupov in zabave privabil okoli 230.000 obiskovalcev

Minuli vikend, od 20. do 22. oktobra 2017, je v BTC Cityju Ljubljana potekal Festival nakupov in zabave. Gre za drugi letošnji in že 28. tovrstni dogodek zapovrstjo. Družba BTC je tokrat festival priredila pod krovno temo Oktoberfe(j)st. S tem je duh kultnega oktobrskega festivala iz nemškega Münchna oživila v slovenski prestolnici in ga na svojevrsten način prepletla z lastnim tradicionalnim dogodkom s popusti, zabavo in doživetji v BTC Cityju Ljubljana. Užitkom vikenda se je prepustilo več kot 230.000 obiskovalcev.

17.8.
2017
Poslovanje družbe BTC v prvem polletju 2017

Uprava in Nadzorni svet sta obravnavala poslovanje družbe ter na osnovi doseženih rezultatov ugotovila, da je družba poslovala zelo dobro, saj so prihodki za 5 odstotkov večji od planiranih, kar je za 6 odstotkov več kot v enakem obdobju lanskega leta, čisti poslovni izid pa je 7,7 odstotka večji od planiranega ter za 4,4 odstotka večji v primerjavi z izidom enakega obdobja v letu 2016. Največji porast prihodkov je iz naslova dobrega poslovanja logistične dejavnosti. Tudi drugi poslovni segmenti so dosegli dobre rezultate, zasedenih je 97 odstotkov vseh poslovnih površin. Družba se je v prvem polletju vsestransko razvijala, izvajala naložbe na različnih poslovnih področjih, kakor tudi na področju trajnostnega razvoja, digitalizacije in inovacij.

Vsa sporočila za javnost ›

Novice

18.10.
2017
Zaključena 2. Franja Akademija – Evropski projekt My Sport is Franja

V petek 13. oktobra se je z okroglo mizo pod naslovom »Sava daljinska kolesarska pot, razvojni projekt, ki bo povezal urbano kolesarjenje in kolesarski turizem«, zaključila druga Franja Akademija, ki je potekala od 9-13. oktobra v ABC HUBu v BTC City.

16.10.
2017
Petek 13. Bradam ni mogel do živega

Ljubljanski SiTi Tetater BTC je gostil razprodano premiero komedije Brade, v kateri so se povezali Boštjan Gorenc Pižama, Perica Jerković in Gašper Bergant. Publika se je nasmejala do solz in se posladkala s Peričino rojstnodnevno torto.

Vse novice ›
 
 
Controller: MediaCenterModule
Action : index
View :