BTC City www

Medijsko središče

A A A Besedilo Natisni

Spoštovani predstavniki medijev,

v medijskem središču se nahajajo informacije o podjetju BTC d. d. in njegovih aktivnostih. Ravno tako se tu nahajajo dodatni materiali in fotografije v visoki ločljivosti, ki jih lahko uporabite v svojih objavah.

Z veseljem pa vam bomo odgovorili tudi na vsa morebitna vprašanja na telefonski številki 01/585-13-00 ali preko elektronske pošte: maja.oven@btc.si.

Sporočila za medije

2.6.
2017
Millenium Izziv: ključ do zdravega življenjskega sloga

Junija se je zaključila že tradicionalna akcija Millenium Izziv, ki ga organizira družba BTC. Tretja izvedba programa je štiri izzivalce spodbudila k izgubi odvečne telesne teže in preoblikovanju telesa. Četverica se je pod budnim očesom štirih trenerjev v Športnem centru Millenium dodobra spotila in se priučila navad zdravega prehranjevanja. Rezultati desettedenskega izziva so osupljivi – skupno so izgubili skoraj 40 kg.

Vsa sporočila za javnost ›

Novice

16.6.
2017
S povezovanjem do novih zmag

Motivacijski dogodek 4x10 minut, ki ga že peto leto zapored organizira Združenje Manager, je letos v središče postavil povezovanje, ki oblikuje enega izmed treh strateških ciljev združenja za leto 2017. V dinamičnih 10 minutah je pet karizmatičnih govorcev razkrilo pet različnih receptov pozitivnega sodelovanja in povezovanja.

8.6.
2017
Klub za ritmično gimnastiko uspešno zaključil že tretjo sezono

Klub za ritmično gimnastiko je letos z zaključil že tretjo zelo uspešno vadbeno in tekmovalno sezono.

19.5.
2017
Že drugi Memorial Pavla Kosa

Včeraj, 18. maja 2017, je v Športnem centru Milleniuim v BTC City Ljubljana potekal dobrodelni teniški turnir – Memorial Pavla Kosa. Na dogodku so se zbrali številni športni navdušenci, med katerimi so loparje zavihtele legende slovenskega športa, novinarji, gospodarstveniki in prijatelji Pavla Kosa, prvega direktorja Športnega centra Millenium.

Vse novice ›
 
 
Controller: MediaCenterModule
Action : index
View :