BTC City www

Novice

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 6 ...
25.4.
2017
Predsedniku uprave družbe BTC Jožetu Mermalu naziv častni meščan Ljubljane

Predsednik uprave družbe BTC Jože Mermal je prejel naziv častni meščan glavnega mesta Ljubljana. Sklep o podeli naziva častni meščan glavnega mesta Ljubljana so na seji, ki je potekala 24. aprila 2017, potrdili Ljubljanski mestni svetniki. Naziv častni meščan glavnega mesta Ljubljana je najvišje priznanje Mestne občine Ljubljana (MOL). Prejmejo ga posamezniki, ki so izjemno zaslužni za ugled, pomen in razvoj občine ter za razvoj njenih dobrih medmestnih in mednarodnih odnosov.

24.4.
2017
Uspešen konec tedna za ekipo BTC City Ljubljana!

Drugo mesto za Eugenio Bujak na Omloop van Borsele!

19.4.
2017
Tudi BTC sodeloval na dobrodelni prireditvi fundacije za pomoč športnikom iz socialno šibkih okolij

Olimpijski komite Slovenije je v Ljubljani pripravil tretjo dobrodelno prireditev, katere izkupiček je namenjen Fundaciji za pomoč športnikom iz socialno šibkih okolij. Na zadnjem razpisu je bilo za ta namen na voljo 55.000 evrov; še pred koncem tokratne prireditve pa so sporočili, da so v slabi uri zbrali 34.200 evrov.

15.3.
2017
BTC City vstopa v industrijsko revolucijo 4.0

V četrtek, 9. marca, je v organizaciji Energetike.NET potekala že 10. strateška konferenca En.odmev 0.17. Na njej je Julij Božič, izvršni direktor za inovacije in digitalizacijo poslovanja v družbi BTC, spregovoril o digitalizaciji in prihodnosti gospodarstev ter transformaciji BTC Cityja Ljubljana. (fotografija: Anže Krže/Mediaspeed)

8.3.
2017
Obisk predstavnikov Vietnamskega podjetja FTP v BTC Cityju Ljubljana

Včeraj je družba BTC v BTC City Ljubljana gostila predstavnike podjetja FTP – vodilnega tehnološkega podjetja in ponudnika rešitev na področju informacijske tehnologije v Vietnamu.

6.3.
2017
Prva letošnja dirka ženske kolesarske ekipe: Strade Bianche

Konec tedna je v italijanski Sieni ženska ekipa BTC City Ljubljana štartala prvo dirko World Toura, Strade Bianche.

3.3.
2017
Podpis sporazuma za nove naložbe in infrastrukturni razvoj BTC Cityja Ljubljana

Družba BTC je podpisala Sporazum o zagotavljanju sočasnega razvoja gospodarskih projektov in državne infrastrukture za izvedbo 300 mio EUR naložb na širšem območju BTC Cityja Ljubljana.

1.3.
2017
Ženska kolesarska ekipa BTC City Ljubljana vstopa v sezono 2017

Ženska kolesarska ekipa BTC City Ljubljana se je v sezoni 2016 na lestvici mednarodne kolesarske zveze UCI uvrstila na visoko, 13. mesto, letošnjo sezono začenja s 15. mesta.

13.2.
2017
Napovedujemo: Prenova Trga mladih

V želji, da bi se dobro počutili, predvsem pa naše »mesto« začutili kot urejeno, urbano in obiskovalcem prijazno središče, to pomlad prenavljamo zahodni tel Trga mladih (osrednji odprti prostor med Dvorano A in Cityparkom).

7.2.
2017
ABC Pospeševalnik – V iskanju novih inteligentnih stvari

Imate izjemno poslovno idejo? Bi radi izboljšali svet s svojim produktom, a nimate finančne pomoči, sposobnega kadra ali priložnosti, da se predstavite? ABC Pospeševalnik je tukaj, da vaš produkt ali storitev izstreli med zvezde.

1 2 3 4 5 6 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :