BTC City www

Novice

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 6 ...
13.2.
2017
Napovedujemo: Prenova Trga mladih

V želji, da bi se dobro počutili, predvsem pa naše »mesto« začutili kot urejeno, urbano in obiskovalcem prijazno središče, to pomlad prenavljamo zahodni tel Trga mladih (osrednji odprti prostor med Dvorano A in Cityparkom).

7.2.
2017
ABC Pospeševalnik – V iskanju novih inteligentnih stvari

Imate izjemno poslovno idejo? Bi radi izboljšali svet s svojim produktom, a nimate finančne pomoči, sposobnega kadra ali priložnosti, da se predstavite? ABC Pospeševalnik je tukaj, da vaš produkt ali storitev izstreli med zvezde.

3.2.
2017
Pametni ljudje se učijo iz napak drugih

Ko smo prejeli vabilo Veleposlaništva ZDA v Ljubljani, da v ABC Hubu gostimo Lawrenca Wrighta, soustanovitelja in predstojnika GVA LaunchGurus, smo bili nad idejo navdušeni.

23.1.
2017
BTC-jevca Tina Trstenjak in Andraž Jereb postala judoista leta 2016

Judo zveza Slovenije je na slovesni prireditvi, ki je 18. januarja 2017 potekala v Celju, razglasila najbolj izstopajoče judoistke in judoiste minulega leta. V družbi BTC smo ponosni, saj sta prestižno priznanje za najboljša judoista leta 2016 prejela naša sponzoriranca Tina Trstenjak in Andraž Jereb.

17.1.
2017
Ljubno 2017: Izpolnjene želje in še višji cilji

Družba BTC je dolgoletni pokrovitelj in podpornik Smučarsko – skakalnega kluba Ljubno BTC in je podprla tudi organizacijo tekme prvega svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske.

28.12.
2016
Hackathon Zavarovalnice Triglav - Izživi svojo kreativnost in se povzpni na vrh

Po vsej verjetnosti svoje dneve preživljaš brezskrbno, brez misli na potencialne nevšečnosti, ki se ti lahko zgodijo. Ko pa se, se pa začneš zanimati, kako in kje bi vsaj del bremena olajšal. Zavarovalnica Triglav je tu ravno za te primere.

27.12.
2016
Predsednik republike z varovanci CUDV Draga pekel božično pecivo

Predsednik RS Borut Pahor se je v soboto že tradicionalno srečal z varovanci CUDV Draga v BTC Cityju in z njimi pekel božično pecivo.

14.12.
2016
Prvi dan prihodnosti s številnimi znanimi Slovenci

Pred kratkim so zbrani pred Mesarskim mostom v središču Ljubljane pozdravili Prvi dan prihodnosti.

13.12.
2016
Zapeljali smo novo generacijo Rogovih ponyjev

Po več letih od prenehanja proizvodnje legendarnih koles pony v Sloveniji ustvarjamo novo zgodbo vsem znanega in priljubljenega prevoznega sredstva, ki je navduševalo množice. Za novo generacijo ponyjev skrbi podjetje GOR Kolesa, čigar lastnika sta družbi BTC d.d. in Gorenje d.d., ki je blagovno znamko tudi kupilo.

2.12.
2016
CESA 2016 Grand Finale je razglasil startup zvezde CEE regije. Med zmagovalci je v kategoriji najboljši ”fintech” startup tudi slovenska Borza terjatev!

V četrtek, 1. decembra, je bilo v prostorih ABC Huba v osrčju BTC-ja zelo živahno, saj smo na Central European Startup Awards 2016 Grand Finale dogodku razglasili najboljše startupe in startup deležnike na ravni CEE regije v 12 tekmovalnih kategorijah.

1 2 3 4 5 6 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :