BTC City www

Novice

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 6 7 ...
8.3.
2017
Obisk predstavnikov Vietnamskega podjetja FTP v BTC Cityju Ljubljana

Včeraj je družba BTC v BTC City Ljubljana gostila predstavnike podjetja FTP – vodilnega tehnološkega podjetja in ponudnika rešitev na področju informacijske tehnologije v Vietnamu.

6.3.
2017
Prva letošnja dirka ženske kolesarske ekipe: Strade Bianche

Konec tedna je v italijanski Sieni ženska ekipa BTC City Ljubljana štartala prvo dirko World Toura, Strade Bianche.

3.3.
2017
Podpis sporazuma za nove naložbe in infrastrukturni razvoj BTC Cityja Ljubljana

Družba BTC je podpisala Sporazum o zagotavljanju sočasnega razvoja gospodarskih projektov in državne infrastrukture za izvedbo 300 mio EUR naložb na širšem območju BTC Cityja Ljubljana.

1.3.
2017
Ženska kolesarska ekipa BTC City Ljubljana vstopa v sezono 2017

Ženska kolesarska ekipa BTC City Ljubljana se je v sezoni 2016 na lestvici mednarodne kolesarske zveze UCI uvrstila na visoko, 13. mesto, letošnjo sezono začenja s 15. mesta.

13.2.
2017
Napovedujemo: Prenova Trga mladih

V želji, da bi se dobro počutili, predvsem pa naše »mesto« začutili kot urejeno, urbano in obiskovalcem prijazno središče, to pomlad prenavljamo zahodni tel Trga mladih (osrednji odprti prostor med Dvorano A in Cityparkom).

7.2.
2017
ABC Pospeševalnik – V iskanju novih inteligentnih stvari

Imate izjemno poslovno idejo? Bi radi izboljšali svet s svojim produktom, a nimate finančne pomoči, sposobnega kadra ali priložnosti, da se predstavite? ABC Pospeševalnik je tukaj, da vaš produkt ali storitev izstreli med zvezde.

3.2.
2017
Pametni ljudje se učijo iz napak drugih

Ko smo prejeli vabilo Veleposlaništva ZDA v Ljubljani, da v ABC Hubu gostimo Lawrenca Wrighta, soustanovitelja in predstojnika GVA LaunchGurus, smo bili nad idejo navdušeni.

23.1.
2017
BTC-jevca Tina Trstenjak in Andraž Jereb postala judoista leta 2016

Judo zveza Slovenije je na slovesni prireditvi, ki je 18. januarja 2017 potekala v Celju, razglasila najbolj izstopajoče judoistke in judoiste minulega leta. V družbi BTC smo ponosni, saj sta prestižno priznanje za najboljša judoista leta 2016 prejela naša sponzoriranca Tina Trstenjak in Andraž Jereb.

17.1.
2017
Ljubno 2017: Izpolnjene želje in še višji cilji

Družba BTC je dolgoletni pokrovitelj in podpornik Smučarsko – skakalnega kluba Ljubno BTC in je podprla tudi organizacijo tekme prvega svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske.

28.12.
2016
Hackathon Zavarovalnice Triglav - Izživi svojo kreativnost in se povzpni na vrh

Po vsej verjetnosti svoje dneve preživljaš brezskrbno, brez misli na potencialne nevšečnosti, ki se ti lahko zgodijo. Ko pa se, se pa začneš zanimati, kako in kje bi vsaj del bremena olajšal. Zavarovalnica Triglav je tu ravno za te primere.

1 2 3 4 5 6 7 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :