BTC City www

Novice

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...
10.10.
2016
Ekipa BTC City na SP v ekipni vožnji

Ženska ekipa BTC City Ljubljana ja včeraj v Dohi nastopila na svetovnem prvenstvu v ekipni vožnji.

29.9.
2016
Petrol poslovni hackathon – priložnost za uspeh!

Zgodnja jutranja ura... Prva misel je seveda kava. Pa če smo v avtu? Nič lažjega, Petrol kava na poti seveda!

26.9.
2016
Ekipa BTC City Ljubljana na Giru Dell Emilia

Ekipa Btc City Ljubljana je minuli vikend nastopala v italijanski Bologni. V soboto so članice ženske ekipe vozile dirko prve kategorije Giro Dell Emilia, ki je organizirana tudi za moško elite kategorijo. (Foto: Bart Hazen)

26.9.
2016
Ekipa BTC City Ljubljana uspešna tudi na GP Bruno Beghelli

Včeraj se je ekipa BTC City Ljubljana v Italiji udeležila še ene dirke prve kategorije GP Bruno Beghelli, ki je bila letos prvič organizirana tudi za žensko elite kategorijo.

12.9.
2016
Ekipa BTC City Ljubljana na La Madrid Challenge by la Vuelta

Po ulicah Madrida se je danes ob zaključku španske Vuelte odvijala ženska različica dirke La Madrid Challenge by la Vuelta. Ekipa je v središču Madrida nastopila že drugo leto med svetovno sceno kolesark, odmevna dirka ob množici ljubiteljev kolesarstva je bila predvajana tudi na Eurosportu.

26.8.
2016
Sprejem olimpijske reprezentance BTC City

S sprejemom olimpijske reprezentance Slovenije Rio 2016, najprej pri predsedniku vlade republike Slovenije Miru Cerarju, potem pa še v BTC Cityju, na katerem so ljubitelji športa pozdravili olimpijske junake iz Ria, je bil sklenjen slovenski projekt olimpijskih iger Rio de Janeiro.

26.8.
2016
Kmalu v BTC City Ljubljana: Avant2go - car sharing

V Ljubljani je s testiranjem storitev Avant2go, ki ponuja možnost najema in uporabe avtomobila po potrebi oz. "car sharinga", uspešno začelo 100 testnih uporabnikov, pred kratkim tudi v BTC City Ljubljana. Storitev bo za širšo javnost na voljo v septembru.

22.8.
2016
Lidlov Hackathon v BTC City Ljubljana: V iskanju inovativnih potencialov na "hekerskem" po-slovnem dogodku

Hackfest, Codefest ali Dan hekanja je dogodek, na katerem se običajno zberejo računalniški programerji, tako profesionalci kot entuziasti, ki s skupnimi močmi rešu-jejo (»hekajo«) različne izzive in tako sodelujejo pri razvoju programske opreme. Kaj pa, če bi vam povedali, da obstajajo dogodki, na katerih lahko »shekate« tudi poslovne rešitve? Eden takih nas čaka 17. in 18. septembra, kjer bosta svoje moči združila ABC pospeševalnik ter Lidl Slovenija. Prijave so odprte do 12. septembra.

22.8.
2016
Prenova Letališke in Kajuhove ceste

Mestna občina Ljubljana je pričela s prenovo Letališke ceste na odseku med krožiščem pri Emporiumu in Kajuhovo cesto. Gradbena dela, ki vzporedno potekajo še na Kajuhovi cesti, bodo predvidoma trajala do sredine septembra. Zaradi prenove je otežen tudi dostop do BTC Cityja Ljubljana. Obiskovalci se lahko prometni gneči izognejo in ob obisku izberejo druge vhode na območje.

18.8.
2016
Bogdan Gabrovec: Brez sponzorjev ni slovenskega športa

Nekdanji judoist in ponosni lastnik črnega pasu Bogdan Gabrovec je danes prvi mož slovenskega športa. Kot predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez, funkcijo je prevzel konec leta 2014, na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru zastopa slovensko olimpijsko reprezentanco. Tej se v želji po odličnih rezultatih in olimpijskih odličjih kot sponzor pridružuje tudi družba BTC.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :