BTC City www

Novice

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...
18.10.
2016
V novem programu ABC pospeševalniku je vse mogoče!

ABC pospeševalnik z novimi povezavami ustvarja pametnejšo okolico.

18.10.
2016
17.10.
2016
Znani zmagovalci drugega finančno-tehnološkega Hackathona

Domači in tuji programerji, oblikovalci ter idejniki so 24 ur razvijali rešitve za 7 hack izzivov, pri katerih so sodelovale tako banke (SKB in Nova KBM), kot tudi domača in tuja start-up podjetja v finančni industriji (Bitstamp, MicroBlink, Halcom Plačila), podjetja, ki delujejo v omenjeni industriji (Halcom CA) ter podjetja, ki jih zanimajo FinTech rešitve (Atlantic Grupa).

12.10.
2016
Vesna Pernarčič: Tudi mame smo ženske

V začetku novembra se na oder SiTi Teatra znova vračajo »mame«, ki se nekaj let starejše, nekatere že ločene in z otroki, ki so med tem postali najstniki, soočajo z novimi težavami in s krizo poznih srednjih let.

10.10.
2016
Ekipa BTC City na SP v ekipni vožnji

Ženska ekipa BTC City Ljubljana ja včeraj v Dohi nastopila na svetovnem prvenstvu v ekipni vožnji.

29.9.
2016
Petrol poslovni hackathon – priložnost za uspeh!

Zgodnja jutranja ura... Prva misel je seveda kava. Pa če smo v avtu? Nič lažjega, Petrol kava na poti seveda!

26.9.
2016
Ekipa BTC City Ljubljana na Giru Dell Emilia

Ekipa Btc City Ljubljana je minuli vikend nastopala v italijanski Bologni. V soboto so članice ženske ekipe vozile dirko prve kategorije Giro Dell Emilia, ki je organizirana tudi za moško elite kategorijo. (Foto: Bart Hazen)

26.9.
2016
Ekipa BTC City Ljubljana uspešna tudi na GP Bruno Beghelli

Včeraj se je ekipa BTC City Ljubljana v Italiji udeležila še ene dirke prve kategorije GP Bruno Beghelli, ki je bila letos prvič organizirana tudi za žensko elite kategorijo.

12.9.
2016
Ekipa BTC City Ljubljana na La Madrid Challenge by la Vuelta

Po ulicah Madrida se je danes ob zaključku španske Vuelte odvijala ženska različica dirke La Madrid Challenge by la Vuelta. Ekipa je v središču Madrida nastopila že drugo leto med svetovno sceno kolesark, odmevna dirka ob množici ljubiteljev kolesarstva je bila predvajana tudi na Eurosportu.

26.8.
2016
Sprejem olimpijske reprezentance BTC City

S sprejemom olimpijske reprezentance Slovenije Rio 2016, najprej pri predsedniku vlade republike Slovenije Miru Cerarju, potem pa še v BTC Cityju, na katerem so ljubitelji športa pozdravili olimpijske junake iz Ria, je bil sklenjen slovenski projekt olimpijskih iger Rio de Janeiro.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :