BTC City www

Novice

A A A Besedilo Natisni
... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
16.8.
2016
Umiritev prometa v BTC Cityju Ljubljana z uvedbo dveh novih enosmernih ulic

Obiskovalci BTC Cityja Ljubljana se od danes lahko zapeljejo še po dveh novih enosmernih ulicah.

8.8.
2016
Ekipa BTC City na dirki prve kategorije La Route De France

V francoskem mestu Saint Quentin se je danes pričela osem dnevna dirka prve kategorije La Route De France.

30.7.
2016
Ekipa BTC City Ljubljana v Londonu- Prudential Ride London Classic

Prudential Ride London Classic, najbogatejša dirka za ženske se je danes odvijala po ulicah Londona.

29.7.
2016
Predsednik vlade označil ABC pospeševalnik za primer odlične prakse za Slovenijo

Inovativno mesto BTC City Ljubljana je z obiskom počastil predsednik vlade dr. Miro Cerar. Obiskal je ABC pospeševalnik, katerega soustanoviteljica je družba BTC. Pospeševalnik, ki startupom pomaga pri uresničevanju poslovnih rešitev, je označil za primer odlične prakse za vso Slovenijo. Z njim se namreč država uveljavlja na svetovnem podjetniškem zemljevidu.

26.7.
2016
“Prihodnost je v naših rokah,” pravijo talentirani mladi, ki jo spreminjajo na bolje

V četrtek, 21. julija 2016 je v prostorih podjetniškega stičišča ABC Hub v BTC Cityju Ljubljana potekala zaključna prireditev mednarodne poletne šole “International Business Summer School Ljubljana”. Udeležili so se je udeleženci poletne šole, njihovi mentorji, patnerji in sponzorji, ki so na dogodku izmenjali svoje izkušnje, pozitivno energijo in misli. Poletno šolo je organiziral Zavod Ypsilon, generator družbenih inovacij in stičišče ter miselno središče za talentirane in proaktivne pripadnike Y generacije.

26.7.
2016
Družba BTC z inovativnim poslovnim izzivom soočila udeležence projekta Bytes of Banking

Družba BTC je kot srebrna partnerica podprla mednarodno delavnico za študente z naslovom Bytes of Banking, ki jo organizira Halcom v sodelovanju z društvom študentov elektrotehnike in računalništva EESTEC ter društvom Management Group. Razglasitev zmagovalcev tekmovanja je potekala 22. julija 2016 v podjetniškem vozlišču ABC Hub. Najboljšo rešitev poslovnega izziva je zasnovala in predstavila ekipa BTGreen. Ta je postregla z domiselno idejo za mobilno aplikacijo, ki obiskovalce inovativnega mesta BTC City Ljubljana motivira za odgovorno vedenje do ljudi in okolja.

11.7.
2016
Zaključen Giro Rosa

Ekipa BTC City Ljubljana je zakorakala v mesec prestižnih kolesarskih dirk po Evropi. V juliju bo imela kar 28 štartov, pred njimi pa so tudi najelitnejše dirke v kolesarskem svetu. Od petka, 1.7. so se dekleta mudila na 10-dnevni italijanski dirki Giro Rosa.

8.7.
2016
Tour de Feminin Krasna lipa

V četrtek se je pričela 4-dnevna etapna dirka Tour de Feminin v Krasni Lipi na Češkem.

7.7.
2016
ABC pospeševalnik tudi v München-u, v kratkem še v Silicijevi dolini

Ljubljanski pospeševalnik ABC je zakorakal v svet: pred dnevi so odprli svoja vrata v Münchnu, prihodnji mesec jih čaka podobno opravilo v Silicijevi dolini.

7.7.
2016
Avant2go že na ljubljanskih cestah, do jeseni tudi v BTC City Ljubljana

V Ljubljani je s testiranjem storitev Avant2go, ki ponuja možnost najema in uporabe avtomobila po potrebi oz. "car sharinga", uspešno začelo 100 testnih uporabnikov. Storitev bo za širšo javnost na voljo še v juliju.

... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :