BTC City www

Novice

A A A Besedilo Natisni
... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
11.7.
2016
Zaključen Giro Rosa

Ekipa BTC City Ljubljana je zakorakala v mesec prestižnih kolesarskih dirk po Evropi. V juliju bo imela kar 28 štartov, pred njimi pa so tudi najelitnejše dirke v kolesarskem svetu. Od petka, 1.7. so se dekleta mudila na 10-dnevni italijanski dirki Giro Rosa.

8.7.
2016
Tour de Feminin Krasna lipa

V četrtek se je pričela 4-dnevna etapna dirka Tour de Feminin v Krasni Lipi na Češkem.

7.7.
2016
ABC pospeševalnik tudi v München-u, v kratkem še v Silicijevi dolini

Ljubljanski pospeševalnik ABC je zakorakal v svet: pred dnevi so odprli svoja vrata v Münchnu, prihodnji mesec jih čaka podobno opravilo v Silicijevi dolini.

7.7.
2016
Avant2go že na ljubljanskih cestah, do jeseni tudi v BTC City Ljubljana

V Ljubljani je s testiranjem storitev Avant2go, ki ponuja možnost najema in uporabe avtomobila po potrebi oz. "car sharinga", uspešno začelo 100 testnih uporabnikov. Storitev bo za širšo javnost na voljo še v juliju.

6.7.
2016
Ekipa BTC City Ljubljana na Giro Rosa: 4. etapa

Ekipa BTC City Ljubljana je zakorakala v mesec prestižnih kolesarskih dirk po Evropi. V juliju bo imela kar 28 štartov, pred njimi pa so tudi najelitnejše dirke v kolesarskem svetu. Od petka, 1.7. se mudijo na 10-dnevni italijanski dirki Giro Rosa.

1.7.
2016
Predsednik uprave in družba BTC d.d. med najuglednejšemi managerji in podjetji v Sloveniji

Številna prizadevanja BTCja na poslovnem in družbenem področju je opazila tudi širša, akademska in poslovna slovenska javnost.

28.6.
2016
Vsakič poskušam narediti najboljše

Darko Brlek je klarinetist, glasbeni menedžer in svetovljan, ki na poletnem odru ljubljanskih Križank, na Kongresnem trgu in na drugih ljubljanskih prizoriščih vsako poletje gosti največja imena glasbene poustvarjalnosti in gledališča.

24.6.
2016
Ljubljana dobiva storitev souporabe električnih vozil po potrebi

Ljubljana z julijem uvaja možnost najema in uporabe avtomobila po potrebi oz. "car sharinga", uporabniki pa bodo lahko vozila rezervirali in plačali preko spletne aplikacije. Župan Zoran Janković je prepričan, da novost Ljubljano zopet postavlja na pedestal Evrope, saj prva sistem uvaja samo z električnimi vozili. Predvidoma štiri postaje bodo tudi v BTC City Ljubljana.

23.6.
2016
BTC City Ljubljana: Obiskovalcem še bolj prijazno mesto

BTC City Ljubljana so letos maja po vzoru svetovno znanih promenad ter ljubljanske Dunajske ceste zaznamovale napredne infrastrukturne rešitve. Te so temelj urbanega sožitja: zmanjševanja vpliva na okolje, brezskrbnega druženja obiskovalcev ter varnih in pretočnih poti za pešce, kolesarje in voznike.

21.6.
2016
Ekipa BTC City Ljubljana na Giro Ciclistico del Trentino

Giro Ciclistico del Trentino je v dveh dneh postregel s tremi etapami.

... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :