BTC City www

Sporočila za medije

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 ...
6.12.
2017
Družba BTC že drugo leto zapored prejela certifikat Zlata bonitetna odličnost AAA

Družba BTC je danes, 6. decembra 2017, že drugo leto zapored prejela certifikat Zlata bonitetna odličnost. Certifikat, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode, prejmejo podjetja, ki imajo najvišjo boniteto odličnosti AAA kar tri leta zaporedoma. Družba BTC se tako uvršča v sam vrh odličnosti slovenskega gospodarstva in potrjuje svojo zanesljivost v odnosu do poslovnih partnerjev.

29.11.
2017
Simbioza BTC City Lab: vrata v informacijsko družbo za starejše

Danes, 29. novembra 2017, je zaživelo inovativno stičišče tehnologij za starejše: Simbioza BTC City Lab. Gre za prvi tovrstni prostor v Sloveniji, ki je v kletni etaži Emporiuma v BTC Cityju Ljubljana nastal v partnerskem sodelovanju družbe BTC in Zavoda za medgeneracijsko sodelovanje Simbioza Genesis Ljubljana. Poleg otvoritve prostora so na dogodku potekale že prve delavnice uporabe pametne tehnologije. Brezplačni programi za starejše od 50 let se sicer začenjajo 4. decembra 2017.

24.11.
2017
Otvoritev razstave: Urbana čebelja domovanja od Plečnika do danes in posvet na temo urbanega čebelarjenja

V sredo, 22. novembra 2017, je v Plečnikovi hiši v Ljubljani potekala otvoritev fotografske razstave »Urbana čebelja domovanja od Plečnika do danes«. Na razstavi so prikazana različna domovanja čebel v urbanem okolju, vključno s čebelnjakom Jožeta Plečnika. Postavitev razstave sta omogočila Mestna občina Ljubljana in družba BTC. Razstavo si bo do 8. januarja 2018 mogoče ogledati na odprtem razstavišču Krakovski nasip.

24.10.
2017
Oktoberfe(j)st na Festival nakupov in zabave privabil okoli 230.000 obiskovalcev

Minuli vikend, od 20. do 22. oktobra 2017, je v BTC Cityju Ljubljana potekal Festival nakupov in zabave. Gre za drugi letošnji in že 28. tovrstni dogodek zapovrstjo. Družba BTC je tokrat festival priredila pod krovno temo Oktoberfe(j)st. S tem je duh kultnega oktobrskega festivala iz nemškega Münchna oživila v slovenski prestolnici in ga na svojevrsten način prepletla z lastnim tradicionalnim dogodkom s popusti, zabavo in doživetji v BTC Cityju Ljubljana. Užitkom vikenda se je prepustilo več kot 230.000 obiskovalcev.

28.9.
2017
V BTC Cityju Ljubljana danes odkrita skulptura 'Renske nimfe'

Po pariškem razstavišču Grand Palais in zagrebškem Muzeju Mimara bo skulptura odslej razstavljena v ljubljanskem mestu kulture in umetnosti.

20.9.
2017
Art Expo Ljubljana združil kreativno industrijo in umetnost iz 15-ih držav v BTC Cityju Ljubljana

V ponedeljek, 18. septembra 2017, je v organizaciji Zavoda Atelje Art Murn International (Zavod AAMI) v sodelovanju z družbo BTC potekal otvoritveni dogodek projekta 1. Art Expo Ljubljana.

15.9.
2017
Ženska kolesarska ekipa BTC City Ljubljana na Svetovnem prvenstvu v cestnem kolesarstvu

Na bližajočem se Svetovnem prvenstvu v cestnem kolesarstvu, ki bo med 17. in 24 septembrom v norveškem Bergnu bo ponovno nastopila tudi profesionalna ženska kolesarska ekipa BTC City Ljubljana v postavi Eugenia Bujak, Corinna Lechner, Hanna Nilsson, Maaike Boogaard, Polona Batagelj in Urša Pintar. Start ekipne vožnje bo v nedeljo 17.09. od 12.00 ure dalje, preizkušnja je dolga 42 kilometrov.

17.8.
2017
Poslovanje družbe BTC v prvem polletju 2017

Uprava in Nadzorni svet sta obravnavala poslovanje družbe ter na osnovi doseženih rezultatov ugotovila, da je družba poslovala zelo dobro, saj so prihodki za 5 odstotkov večji od planiranih, kar je za 6 odstotkov več kot v enakem obdobju lanskega leta, čisti poslovni izid pa je 7,7 odstotka večji od planiranega ter za 4,4 odstotka večji v primerjavi z izidom enakega obdobja v letu 2016. Največji porast prihodkov je iz naslova dobrega poslovanja logistične dejavnosti. Tudi drugi poslovni segmenti so dosegli dobre rezultate, zasedenih je 97 odstotkov vseh poslovnih površin. Družba se je v prvem polletju vsestransko razvijala, izvajala naložbe na različnih poslovnih področjih, kakor tudi na področju trajnostnega razvoja, digitalizacije in inovacij.

7.6.
2017
V BTC Cityju Ljubljana razglašeni zmagovalci projekta Misija: Zeleni koraki

Danes je v SiTi Teatru BTC potekala zaključna prireditev pod okriljem projekta Misija: Zeleni koraki.

5.6.
2017
Skupščina delniške družbe BTC sprejela sklepe s 100-odstotno večino

V družbi BTC je danes potekala skupščina delničarjev BTC d.d., ki se jo je udeležilo 95,38 odstotkov delničarjev. Skupščina je vse predlagane sklepe sprejela s 100-odstotno večino.

1 2 3 4 5 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :