BTC City www

Sporočila za medije

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 ...
7.6.
2017
V BTC Cityju Ljubljana razglašeni zmagovalci projekta Misija: Zeleni koraki

Danes je v SiTi Teatru BTC potekala zaključna prireditev pod okriljem projekta Misija: Zeleni koraki.

5.6.
2017
Skupščina delniške družbe BTC sprejela sklepe s 100-odstotno večino

V družbi BTC je danes potekala skupščina delničarjev BTC d.d., ki se jo je udeležilo 95,38 odstotkov delničarjev. Skupščina je vse predlagane sklepe sprejela s 100-odstotno večino.

2.6.
2017
Millenium Izziv: ključ do zdravega življenjskega sloga

Junija se je zaključila že tradicionalna akcija Millenium Izziv, ki ga organizira družba BTC. Tretja izvedba programa je štiri izzivalce spodbudila k izgubi odvečne telesne teže in preoblikovanju telesa. Četverica se je pod budnim očesom štirih trenerjev v Športnem centru Millenium dodobra spotila in se priučila navad zdravega prehranjevanja. Rezultati desettedenskega izziva so osupljivi – skupno so izgubili skoraj 40 kg.

31.5.
2017
Program BTC Campus s podjetniškimi veščinami opolnomočil že peto generacijo mladih

Danes je v BTC Cityju Ljubljana skupina 30 diplomantov zaključila program BTC Campus.

18.5.
2017
Festival nakupov in zabave prinaša kar tri dni doživetij

BTC City Ljubljana pozdravlja že 27. Festival nakupov in zabave. Ta bo v vikendu od 19. do 21. maja 2017 obiskovalce tri dni razveseljeval s številnimi popusti, ugodnostmi in presenečenji.

18.5.
2017
BTC Logistični center postavlja smernice pametne logistike

Danes, 18. maja 2017, je potekalo že 10. tradicionalno srečanje poslovnih partnerjev BTC Logističnega centra. V konferenčni dvorani tega vodilnega ponudnika logističnih storitev na slovenskih tleh v BTC City Ljubljana se je zbralo preko 60 partnerjev. Direktor BTC Logističnega centra je na dogodku izpostavil vpliv razvoja tehnologije na logistiko prihodnosti, v kateri želi BTC Logistični center ohraniti položaj specializiranega vodilnega ponudnika logističnih storitev na domačem trgu in širiti storitve v regijo.

16.5.
2017
Letošnji 36. Maraton Franja BTC City vabi na štafetno dirko trojk s kolesi Pony

Na današnji novinarski konferenci so predstavniki organizatorjev – Kolesarsko društvo Rog, družba BTC in Mestna občina Ljubljana – predstavili 36. Maraton Franja BTC City. Slovenski kolesarski praznik, ki v okviru evropskega projekta My Sport is Franja krepi svojo mednarodno razsežnost, bo letos v vikendu 9.–11. junija 2017. Poleg že znanih kolesarskih preizkušenj in zabavnega programa prinaša tudi novosti: štafetno dirko trojk s kolesi Pony, odprti start male in velike Franje v BTC Cityju Ljubljana in kulinarična presenečenja, kot so Okusi Ljubljane in Okusni Bluz - Food Bluz.

9.5.
2017
Predsednik uprave družbe BTC Jože Mermal prejel naziv častni meščan Ljubljane

Predsednik uprave družbe BTC Jože Mermal je na današnji slavnostni seji Mestnega sveta Mestne občine Ljubljana (MOL) ob občinskem prazniku prejel naziv častni meščan glavnega mesta Ljubljana.

25.4.
2017
Sklic skupščine BTC d.d.

Skupščina bo 05. junija 2017 ob 9. uri.

18.4.
2017
V BTC Cityju Ljubljana razglašeni zmagovalni vrtci in šole v okviru projekta Spodbujamo prijateljstvo

V petek, 14. aprila 2017, je v BTC Cityju Ljubljana potekal tretji zaključni dogodek pod okriljem projekta Spodbujamo prijateljstvo.

1 2 3 4 5 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :