BTC City www

Sporočila za medije

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 6 ...
18.5.
2017
BTC Logistični center postavlja smernice pametne logistike

Danes, 18. maja 2017, je potekalo že 10. tradicionalno srečanje poslovnih partnerjev BTC Logističnega centra. V konferenčni dvorani tega vodilnega ponudnika logističnih storitev na slovenskih tleh v BTC City Ljubljana se je zbralo preko 60 partnerjev. Direktor BTC Logističnega centra je na dogodku izpostavil vpliv razvoja tehnologije na logistiko prihodnosti, v kateri želi BTC Logistični center ohraniti položaj specializiranega vodilnega ponudnika logističnih storitev na domačem trgu in širiti storitve v regijo.

16.5.
2017
Letošnji 36. Maraton Franja BTC City vabi na štafetno dirko trojk s kolesi Pony

Na današnji novinarski konferenci so predstavniki organizatorjev – Kolesarsko društvo Rog, družba BTC in Mestna občina Ljubljana – predstavili 36. Maraton Franja BTC City. Slovenski kolesarski praznik, ki v okviru evropskega projekta My Sport is Franja krepi svojo mednarodno razsežnost, bo letos v vikendu 9.–11. junija 2017. Poleg že znanih kolesarskih preizkušenj in zabavnega programa prinaša tudi novosti: štafetno dirko trojk s kolesi Pony, odprti start male in velike Franje v BTC Cityju Ljubljana in kulinarična presenečenja, kot so Okusi Ljubljane in Okusni Bluz - Food Bluz.

9.5.
2017
Predsednik uprave družbe BTC Jože Mermal prejel naziv častni meščan Ljubljane

Predsednik uprave družbe BTC Jože Mermal je na današnji slavnostni seji Mestnega sveta Mestne občine Ljubljana (MOL) ob občinskem prazniku prejel naziv častni meščan glavnega mesta Ljubljana.

25.4.
2017
Sklic skupščine BTC d.d.

Skupščina bo 05. junija 2017 ob 9. uri.

18.4.
2017
V BTC Cityju Ljubljana razglašeni zmagovalni vrtci in šole v okviru projekta Spodbujamo prijateljstvo

V petek, 14. aprila 2017, je v BTC Cityju Ljubljana potekal tretji zaključni dogodek pod okriljem projekta Spodbujamo prijateljstvo.

14.4.
2017
Družbi BTC najbolj prestižna nagrada na področju komuniciranja Zlato pero za komunikacijsko odličnost za program spodbujanja kolesarjenja v Sloveniji

Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev (IABC) je razglasilo dobitnike nagrad Zlato pero za odličnost v komuniciranju. Med nagrajenci je tudi družba BTC in Maja Oven, ki je nagrado prejela v kategoriji korporativne družbene odgovornosti za projekt Kolesarska zgodba BTC – Program spodbujanja kolesarjenja v Sloveniji.

13.4.
2017
Rog odprl razstavni salon koles v ljubljanskem BTC Cityju

Točno pet mesecev po predstavitvi in začetku predprodaje legendarnih koles Pony je Rog v Dvorani A ljubljanskega BTC Cityja odprl poseben razstavni salon, v katerem je svoje lepotce dobilo tudi nekaj znanih slovenskih imen.

6.4.
2017
Občina, organizacije in posamezniki združeni v projektu »Pomagajmo čebelici – Ocvetličimo mesto«

Danes sta Mestna občina Ljubljana in družba BTC v sodelovanju s partnerji predstavili aktivnosti v okviru projekta »Pomagajmo čebelici – Ocvetličimo mesto«.

3.4.
2017
Program BTC Campus že drugi generaciji mladih v Pomurju približal svet podjetništva

V soboto, 1. aprila 2017, je v BTC Cityju Murska Sobota skupina 30 diplomantov zaključila program BTC Campus.

30.3.
2017
BTC City Murska Sobota z novim postajališčem za souporabo električnih vozil v sistemu Avant2Go

Družba BTC in podjetje Avant car sta ponovno združila moči na področju promocije trajnostne mobilnosti. V BTC Cityju Murska Sobota od sredine marca deluje novo postajališče za souporabo električnih vozil v sistemu Avant2Go. Na postajališču se nahaja tudi sodobna polnilna postaja, ki je namenjena vsem voznikom za polnjenje električnih vozil.

1 2 3 4 5 6 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :