BTC City www

Sporočila za medije

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 6 7 ...
29.3.
2017
Družba BTC nadaljuje s podporo slovenske gimnastike

Družba BTC svojo dolgoletno podporo slovenski gimnastiki nadaljuje tudi v letu 2017. Danes je v Gimnastičnem centru Ljubljana potekal podpis sponzorskih pogodb s perspektivno dvanajsterico telovadcev. Prav tako družba BTC letos z obnovo pogodbe ostaja generalni pokrovitelj 13. Svetovnega pokala v športni gimnastiki.

13.3.
2017
BTC Campus tudi letos 30 pomurskim diplomantom omogoča dodatno izobraževanje za lažjo pot do zaposlitve

Družba BTC letos znova združuje moči s partnerji – Zavodom RS za zaposlovanje in Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani ter Mestno občino Murska Sobota – in organizira podjetniško izobraževanje za izboljšanje zaposlitvenih možnosti BTC Campus na dveh lokacijah.

9.3.
2017
BTC Campus že petič mladim omogoča dodatno izobraževanje za lažjo pot do zaposlitve

Družba BTC znova združuje moči s partnerji – Zavodom RS za zaposlovanje in Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani ter Mestno občino Murska Sobota – in organizira dodatno izobraževanje za izboljšanje zaposlitvenih možnosti BTC Campus na dveh lokacijah.

3.3.
2017
Podpis sporazuma o novi cestni infrastrukturi za izvedbo 300 milijonov evrov naložb na širšem območju BTC Cityja Ljubljana

Danes je bil podpisan Sporazum o zagotavljanju sočasnega razvoja gospodarskih projektov in državne infrastrukture za izvedbo 300 mio EUR naložb na širšem območju BTC Cityja Ljubljana.

20.2.
2017
Družba BTC z novo mobilno aplikacijo BTC City Priložnosti še bolj prijazna do obiskovalcev

Družba BTC predstavlja novo mobilno aplikacijo BTC City Priložnosti.

3.2.
2017
V BTC City Ljubljana prihaja otroška razstava v okviru projekta Slovenija ima srce

Družba BTC bo v ponedeljek, 13. februarja 2017, ob 17. uri v SiTi Teatru BTC gostila zaključi dogodek projekta Slovenija ima srce. Gre za edinstveno akcijo društva Jasa, ki letos ob podpori družbe BTC poteka že tretjič. Namen projekta je spodbujanje mladih k branju knjig, krepitev njihovih bralnih navad in približati otrokom skrb za okolje. Dogodek v BTC City Ljubljana bo popestrila otvoritev razstave otroških del, ki so nastala v projektu.

2.2.
2017
Demo dan četrte generacije ABC pospeševalnika ponovno postregel s prebojnimi podjetniškimi idejami

V BTC Cityju Ljubljana je v organizaciji ABC pospeševalnika v četrtek, 26. januarja potekal Demo dan, na katerem je 14 startupov svoje inovativne podjetniške rešitve predstavilo zbrani množici mednarodnih investitorjev, partnerjev in gostov.

30.1.
2017
Izkupiček dobrodelnega kolesarskega podviga z Markom Balohom: več kot 80 kolesarjev s podporo obiskovalcev zbralo 500 kilogramov hrane

V športnem centru Millenium v BTC Cityju Ljubljana je minuli petek in soboto, 27. in 28. januarja, potekalo že 12. dobrodelno 24-urno kolesarjenje z Markom Balohom. Skupaj več kot 80 športnih navdušencev je lahko z enim najboljših ultra-maratonskih kolesarjev na svetu poganjalo pedala ter hkrati preizkusilo legendarnega Rogovega Ponyja v prenovljeni izvedbi. Ob tem so obiskovalci donirali hrano z daljšim rokom uporabe, ki bo prek Zveze prijateljev mladine Moste-Polje razveselila številne ljudi v stiski.

24.1.
2017
24-urni kolesarski maraton z Markom Balohom: tokrat tudi s Ponyjem virtualno okoli Slovenije

V petek, 27. januarja 2017, se v Športnem centru Millenium v BTC Cityju Ljubljana znova obeta tradicionalni kolesarski spektakel: 12. dobrodelno 24-urno kolesarjenje z Markom Balohom, ki ga podpira družba BTC. Obiskovalci bodo lahko ob športnem druženju z enim najboljših svetovnih ultramaratonskih kolesarjev z donacijo hrane z daljšim rokom uporabe pomagali humanitarni organizaciji Zveza prijateljev mladine Moste-Polje.

17.1.
2017
V inovativnem okolju BTC Cityja Ljubljana rastejo napredne poslovne zgodbe

BTC City Ljubljana krepi svoje projekte v smeri inovativnega mesta.

1 2 3 4 5 6 7 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :