BTC City www

1 2 3 4 5 6 7 8 ...
2.12.
Družba BTC je »zlata odličnjakinja« slovenskega gospodarstva

Družba BTC je danes, 2. decembra 2016, prevzela certifikat Zlate bonitetne odličnosti. Certifikat, ki ga lahko podjetje prejme le, če izkazuje najvišjo bonitetno oceno tri leta zapored, je družbi podelila bonitetna hiša Bisnode. Pridobitev tega »zlatega odličja« prispeva k utrjevanju ugleda družbe BTC in krepi zaupanje njenih deležnikov v domačem in tujem poslovnem okolju.

30.11.
BTC City Ljubljana kot »živi laboratorij« za razvoj storitev souporabe vozil

Družba BTC in podjetje Avant car sta oktobra predstavila štiri nova postajališča za souporabo električnih vozil Avant2Go v BTC Cityju Ljubljana in s tem zagotovila cenovno ugodnejšo mobilnost obiskovalcem tega območja. Partnerja sedaj napovedujeta nadaljnje sodelovanje na področju trajnostne mobilnosti.

29.11.
BTC City Ljubljana privabil več kot 100.000 nočnih obiskovalcev

Minuli petek, 25. novembra 2016, je BTC City Ljubljana zasijal v praznični svetlobi in na črni petek podaljšal nakupe do polnoči. Dogodek je zabeležil odličen obisk, saj je v popustih, presenečenjih, akcijski ponudbi in zanimivi nagradni igri uživalo več kot 100.000 ljubiteljev nakupovanja in druženja.

25.11.
2016
BTC City Ljubljana razveseljuje z atraktivnim nočnim nakupovanjem in uvaja praznični delovni čas

BTC City Ljubljana bo že čez nekaj ur znova zasijal z dogodkom »Nočno nakupovanje«. Vrata prodajalen in lokalov bodo odprta vse do polnoči, ponudniki pa bodo obiskovalce razveseljevali s posebnimi popusti, ugodnostmi in presenečenji. Dodatno vstop v najbolj zabaven mesec leta prinaša tudi spremenjen delovni čas, ki bo omogočil doživete nakupovalne užitke.

24.11.
2016
Inovativno mesto BTC City Ljubljana uveljavlja globalne trende na področju bančništva in prodaje

Družba BTC v sodelovanju s poslovnimi partnerji v inovativnem mestu BTC City Ljubljana omogoča prodor in uveljavitev globalnih trendov na slovenskem trgu. Tokrat na področju bančništva in prodaje v partnerstvu z Addiko banko in Steklarno Hrastnik.

14.11.
Ekipi BTC City Ljubljana nagrada za posebne dosežke v kolesarstvu

Ženska kolesarska ekipa BTC City Ljubljana je 10. novembra 2016 prejela priznanje za posebne dosežke 2016 za cestno kolesarstvo. Nagrado je ekipi, katere soustanovitelja sta Mestna občina Ljubljana in družba BTC, na tradicionalni prireditvi »Večer zvezd« podelila Kolesarska zveza Slovenije.

18.10.
2016
BTC City Ljubljana privabil več kot 170.000 nakupovanja in zabave željnih obiskovalcev

Minuli vikend, 15. in 16. oktobra 2016, je BTC City Ljubljana s Festivalom nakupov in zabave zasijal z dogodivščinami željnih obiskovalcev. Dogodek je zabeležil odličen obisk, saj je v popustih, presenečenjih, akcijski ponudbi ter bogatem spremljevalnem programu uživalo več kot 170.000 ljubiteljev nakupovanja in druženja.

13.10.
Vikend ugodnosti na Festivalu nakupov in zabave v BTC Cityju Ljubljana

Prihaja vikend, 15. in 16. oktober 2016, ko bo v BTC City Ljubljana potekal Festival nakupov in zabave, ki prinaša nepozabno nakupovalno doživetje. Obiskovalce čakajo številni popusti, ugodnosti in akcijska ponudba, temperaturo pa bo dvignila tudi nagradna igra »Festivala nakupov in zabave«. Dogajanje bo pospremil bogat otroški, športni, kulturni in zabavni program za vse generacije.

6.10.
Ekipa BTC City Ljubljana na poti na svetovno prvenstvo v Katar

Članice kolesarske ekipe BTC City Ljubljana danes, 6. oktobra 2016 odhajajo v Katar. Nastopile bodo na svetovnem prvenstvu v cestnem kolesarstvu v organizaciji Mednarodne kolesarske zveze (UCI): Doha 2016.

29.9.
2016
ABC pospeševalnik z odprtjem podružnice v Silicijevi dolini gradi most med Ljubljano in San Josejem

Odprtje ABC Global Home, Silicon Valley v soboto, 24. septembra 2016, v meki podjetništva in inovacij odpira možnosti za tesnejše povezovanje Ljubljane in San Joseja.

1 2 3 4 5 6 7 8 ...
Controller: MediaCenterModule