BTC City www

Sporočila za medije

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...
20.9.
2016
BTC City za še bolj zeleno prestolnico: s postajališči za souporabo električnih vozil in prijaznim prometnim režimom

V BTC City Ljubljana se v prihodnjih dneh odpirajo štiri nova postajališča za souporabo električnih vozil, vključenih v »car sharing« sistem Avant2Go, s katerimi družba BTC sledi trendom trajnostne mobilnosti. Prav tako uvaja nov prometni režim, po katerem ulice skladno s konceptom skupnega prometnega prostora prehajajo v širšo uporabo za vse udeležence v prometu, tudi za pešce in kolesarje.

15.9.
2016
Intersport v BTC Cityju Ljubljana za ljubitelje športa odpira svojo prvo slovensko outlet trgovino

Aktivno preživljanje prostega časa in ukvarjanje s športom pomembno prispevata k zdravju in dobremu počutju. Da bodo ljubitelji aktivnega življenjskega sloga kar najbolje pripravljeni, bo poskrbela tudi prva Intersport outlet trgovina v Sloveniji, ki danes s ponudbo športne opreme, obutve in oblačil priznanih znamk po ugodnih cenah odpira vrata v BTC Cityju Ljubljana.

1.9.
2016
Sejem rabljenih šolskih učbenikov v BTC Cityju

Slovenske šole so zopet odprle svoja vrata in šolske hodnike bo ponovno preplavil mladostni vrvež. Da bodo učenci in dijaki kar najbolje pripravljeni za vstop v novo šolsko leto, so v BTC Cityjih tudi letos pripravili akcijo z imenom Gremo v šolo, ki obiskovalcem predstavlja bogato ponudbo šolskih potrebščin, oblačil, obutve ter športne opreme za otroke in najstnike. Vse tiste, ki želijo prihraniti pri nakupu šolskih učbenikov ali zaslužiti za nove, pa pričakujejo na sejmu rabljenih šolskih učbenikov, ki bo tudi letos potekal v Ljubljani in Novem mestu.

29.8.
2016
Eugenia Bujak do prve zmage na dirki ženskega World Toura za ekipo BTC City Ljubljana

Članice kolesarske ekipe BTC City Ljubljana so se minuli vikend v Franciji udeležile dirke ženskega World Toura GP Plouay. Najboljše v svetovni eliti kolesark se je odrezala Eugenia Bujak, ki je s časom 3 ure 12 minut in 31 sekund na 121-kilometrski preizkušnji ekipi priborila prvo zmago na tem tekmovanju.

25.7.
2016
Družbi BTC kot prvi v Sloveniji certifikat ISO 55001:2014 za kakovostno upravljanje s premoženjem

Družba BTC je prva v Sloveniji prejemnica certifikata ISO 55001:2014 – za sistem upravljanja s premoženjem. Tega je po uspešno opravljeni presoji poslovne enote BTC PROP podelil Slovenski institut za kakovost in meroslovje (SIQ), in sicer za kakovostno upravljanje nepremičnin in premoženja poslovnih partnerjev.

7.7.
2016
Predsednik uprave družbe BTC Jože Mermal in družba BTC prejela prestižno evropsko nagrado »Naj manager za življensko delo in Naj družba leta«

Na 34. podelitvi priznanj najboljšim evropskim managerjem in družbam, ki je 7. julija potekala v Sarajevu, je Jože Mermal, predsednik uprave družbe BTC, prejel najvišjo menedžersko nagrado za življenjsko delo »Naj manager 2016« jugovzhodne in srednje Evrope in Naj družba. Prestižno priznanje je predsedniku podelila Neodvisna agencija za izbor in promocijo managerjev za izjemne rezultate dela družbe BTC, ki jih je le-ta dosegla pod njegovim vodenjem.

24.6.
2016
Demo dan tretje generacije ABC pospeševalnika v BTC City Ljubljana

BTC City Ljubljana je v petek, 24. junija 2016, gostilo dogodek Demo Day.

14.6.
2016
Millenium Izziv: 30 kilogramov lažji vstop v poletje

Minuli teden se je zaključila edinstvena akcija Millenium Izziv. Program je letos potekal že drugo leto zapored in spodbudil k trajni spremembi življenjskega sloga štiri izzivalce. Ti so pod strokovnim vodstvom štirih trenerjev v Športnem centru Millenium in Fitnes kliniki v Vodnem mestu Atlantis od marca obiskovali treninge, dodatno pa prilagodili še prehrano. Rezultati so osupljivi, saj so zaključne meritve po treh mesecih pokazale skupno izgubo 31,6 kilograma in znižanje starosti presnove pa za celo 72 let.

13.6.
2016
35. Maraton Franja BTC City kljub slabi vremenski napovedi privabil več kot 6.000 kolesarjev

Minuli vikend, med 10. in 12. junijem 2016, je bil osrednji dogodek v Ljubljani in Sloveniji 35. Maraton Franja BTC City.

8.6.
2016
BTC Campus mladim odpira vrata do prve zaposlitve in jih spodbuja za samostojno podjetniško pot

Včeraj je v BTC City Ljubljana kreativno podjetniško izobraževanje BTC Campus zaključilo 30 mladih iskalcev zaposlitve. Program, namenjen krepitvi podjetniških kompetenc in izboljšanju zaposlitvenih možnosti mladih diplomantov, je družba BTC v sodelovanju s partnerji – Zavodom RS za zaposlovanje in Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani ter Mestno občino Murska Sobota – letos organizirala kar na dveh lokacijah.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :