BTC City www

Sporočila za medije

A A A Besedilo Natisni
... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
21.4.
2016
Millenium Izziv: Ana Dolinar Horvat na treningu s profesionalnimi športniki

Udeleženko Millenium Izziva, znano igralko Ano Dolinar Horvat, je na poti v aktiven in zdrav vstop v poletje pričakala še ena športna preizkušnja. Pod vodstvom osebnega trenerja Vida Koblarja se je v začetku tedna v Fitnes Kliniki v Vodnem mestu Atlantis udeležila treninga s profesionalnim športniki.

21.4.
2016
Trajnostno poročilo družbe BTC 2015 je okronala energetska nagrada za sistem ogrevanja Vodnega mesta Atlantis

V okviru konference 18. Dnevi energetikov, ki je 19. in 20. aprila 2016 potekala v Portorožu, je Časnik Finance podelil energetske nagrade. Po izboru strokovne komisije je nagrado v kategoriji »Energetsko učinkovit projekt« prejela družba BTC v sodelovanju s skupino Aquafil za sistem ogrevanja Vodnega mesta Atlantis z odpadno industrijsko toploto iz podjetja Julona.

19.4.
2016
Ugodno »Nočno nakupovanje« v BTC Cityju Ljubljana z nakupi vse do polnoči

V petek, 22. aprila 2016, se bo BTC City Ljubljana prelevil v prizorišče »Nočnega nakupovanja« oziroma »Late night shoppinga«. Dogodek bo obiskovalce v večernem času, ko trgovine običajno že zaprejo svoja vrata, razveselil z najrazličnejšimi ugodnostmi, popusti, akcijami in darili. Obiskovalci bodo lahko na celotnem območju BTC Cityja nakupovali ves dan, nato pa v posebnih ugodnostih uživali zvečer med 20. in 24. uro.

18.4.
2016
Družbi BTC in agenciji Pristop nagrada Prizma za komunikacijsko odličnost programa spodbujanja kolesarjenja v Sloveniji

Na 19. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi, ki se je odvila 14. in 15. aprila 2016, je Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) podelilo nagrade za odličnost pri komuniciranju. Med nagrajenci je bila tudi družba BTC, ki je v sodelovanju z agencijo Pristop prejela nagrado Prizma za celovit komunikacijski program za projekt »Kolesarska zgodba BTC – Program spodbujanja kolesarjenja v Sloveniji«.

18.4.
2016
Športni gigant Decathlon s ponudbo opreme za več kot 70 športnih disciplin odprl vrata v BTC Cityju Ljubljana

V soboto, 16. aprila 2016 je ponudbo za športne navdušence v BTC Cityju Ljubljana obogatila ena največjih trgovskih verig s športno opremo na svetu: Decathlon.

14.4.
2016
DonnAkademy BTC City: edinstvena akademija za krepitev ženskosti

V Slovenijo maja letos prihaja prva akademija za ženske: DonnAkademy BTC City. Ženske bodo v okviru šestih tečajev, ki se začnejo 12. in končajo 21. maja 2016 v prostorih Kristalne palače v BTC City Ljubljana, okrepile svojo samozavest ter postale akterke svoje lepote in magnetizma. Vsebino akademije je na današnji predstavitvi programa pojasnila pobudnica in organizatorka akademije Bernarda Marovt v sodelovanju s skupino strokovnjakov.

6.4.
2016
Od cveta do cveta urbana čebelica leta

Kjer so čebele, tam je življenje, v zadnjih letih pa se naša avtohtona čebela Kranjska sivka spopada s težavami in zato potrebuje pomoč. Rešitev je lahko selitev v mesta. Z urbanimi čebelnjaki in ljubljansko Čebeljo potjo se čebele približujejo meščanom, z letošnjim letom, ko je Ljubljana tudi Zelena prestolnica Evrope, pa se projekt pomoči čebelam družbe BTC in Mestne občine Ljubljana nadaljuje, med drugim tudi s pozivom k ocvetličenju ljubljanskih balkonov in oken z medovitimi avtohtonimi rastlinami.

4.4.
2016
Podjetniški program BTC Campus Murska Sobota je mladim odprl vrata v poslovni svet

V soboto, 2. aprila 2016, je skupina 30 mladih v BTC Cityju Murska Sobota zaključila podjetniško izobraževanje BTC Campus. Program v Prekmurju je družba BTC v sodelovanju s partnerji – Zavodom RS za zaposlovanje, Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani ter Mestno občino Murska Sobota – po vzoru ljubljanskega izobraževanja organizirala prvič.

24.3.
2016
Millenium Izziv: V treh mesecih do popolne postave za poletje

Marca se je v BTC City Ljubljana že drugo leto zapored začela edinstvena akcija Millenium Izziv. Štirje izzivalci, med njimi tudi igralka Ana Dolinar Horvat, se tri mesece pod strokovnim vodstvom štirih trenerjev v Športnem centru Millenium in Fitnes kliniki v Vodnem mestu Atlantis pripravljajo na aktiven in zdrav vstop v poletje.

... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :