BTC City www

Sprejem olimpijske reprezentance Slovenije

A A A Besedilo Natisni
18.8.
2016
19:00

V petek, 26. avgusta ob 19. uri bomo pred Dvorano A v BTC City Ljubljana pozdravili olimpijce ob prihodu iz Olimpijskih iger v Riu.

V petek, 26. avgusta ob 19. uri bomo pred Dvorano A v BTC City Ljubljana pozdravili olimpijce ob prihodu iz Olimpijskih iger v Riu.

Sprejem olimpijske reprezentance Slovenije s koncertrom Magnifica

Olimpijski ogenj v Rio de Janeiru je ugasnil, olimpijski duh pa z vrnitvijo slovenskih olimpijcev v domovino prihaja v BTC City Ljubljana. Zaključek osrednjega športnega spektakla letošnjega leta – poletnih olimpijskih iger Rio 2016 – bomo obeležili v petek, 26. avgusta 2016, od 19. ure dalje. Uradni sprejem slovenske olimpijske reprezentance bo popestril zabavni spremljevalni program.

Z odličnimi nastopi si slovenski olimpijski junaki zaslužijo izkaz podpore svojih navijačev. Družba BTC kot ponosni sponzor olimpijske reprezentance Slovenije in podpornik štirih olimpijcev v mestu olimpijskega gibanja na parkirišču med dvorano A in Tržnico BTC City gosti uradni sprejem slovenske olimpijske reprezentance:

  • zlate Tine Trstenjak (judo),
  • Bojana Tokića (namizni tenis),
  • Teje Belak (gimnastika) in
  • Polone Batagelj (kolesarstvo).

Sprejema se bodo udeležili slovenski olimpijci, ki se bodo z olimpijskih iger že vrnili v domovino. V okviru protokolarnega dela dogodka bodo zbrane nagovorili ključni predstavniki olimpijske delegacije, uradnemu delu pa bo predvidoma okoli 20. ure sledilo zabavno druženje, ki ga bo z glasbenim nastopom popestril Magnifico.

Vabljeni na sprejem slovenske olimpijske reprezentance v BTC City Ljubljana - mesto slovenskega olimpijskega gibanja.

Upravljanje BTC Cityev

BTC City danes ne označuje le največje nakupovalno središče., temveč postaja pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli. >>Več ›Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementSingle
View :