BTC City www

Obisk predstavnikov Vietnamskega podjetja FTP v BTC Cityju Ljubljana

A A A Besedilo Natisni
8.3.
2017

Včeraj je družba BTC v BTC City Ljubljana gostila predstavnike podjetja FTP – vodilnega tehnološkega podjetja in ponudnika rešitev na področju informacijske tehnologije v Vietnamu.

Podjetje FTP se ponaša z izrednimi uspehi, med drugim je podjetje leta 2015 ustvarilo 1,8 milijarde USD poslovnih prihodkov, zaposlujejo pa več kot 28.000 zaposlenih. Prisotni so na kar 22-ih trgih širom sveta. Z liste Fortune 500, je kar 50 podjetij njihovih referenčnih strank. FTP je hkrati vodilno podjetje v razvoju programske opreme, ki ima tudi lastno, zasebno univerzo s 17.000 študenti. Strategija podjetja je postati vodilni kreator digitalne preobrazbe na področju interneta stvari (IoT) v JV Aziji in prvovrstna destinacija za zunanje izvajanje storitev.

Srečanje predstavnikov družbe BTC in podjetja FTP je bilo usmerjeno v izmenjavo dobrih poslovnih praks, kreiranja novih smernic povezovanja in v razvoj partnerskega sodelovanja za skupne projekte v EU in Aziji, zlasti na področjih digitalne transformacije logistike, implementacije sistema pametnega parkiranja in testiranja inovativnih tehnoloških rešitev za končne uporabnike.

Upravljanje BTC Cityev

BTC City danes ne označuje le največje nakupovalno središče., temveč postaja pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli. >>Več ›Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementSingle
View :