BTC City www

Millenium Izziv: ključ do zdravega življenjskega sloga

A A A Besedilo Natisni
2.6.
2017

Junija se je zaključila že tradicionalna akcija Millenium Izziv, ki ga organizira družba BTC. Tretja izvedba programa je štiri izzivalce spodbudila k izgubi odvečne telesne teže in preoblikovanju telesa. Četverica se je pod budnim očesom štirih trenerjev v Športnem centru Millenium dodobra spotila in se priučila navad zdravega prehranjevanja. Rezultati desettedenskega izziva so osupljivi – skupno so izgubili skoraj 40 kg.

Zmagovalna kombinacija programa Millenium Izziv je sestavljena iz raznolikih treningov, ki posameznika soočijo s premagovanjem samega sebe, spodbudnih besed trenerjev, iz katerih izzivalci črpajo motivacijo, in spremembe prehranjevalnega režima. Letošnji izziv je do zastavljenih ciljev in izvrstnih rezultatov pripeljal štiri izzivalce: Luko Seška, Klemna Habata, Eriko Sluga in Katjo Šinkovec. Vsakega je vodila posebna motivacija. Erika Sluga, denimo, se bo v poletnih mesecih poročila in na svoj najpomembnejši dan želi imeti lepo oblikovana postavo. 

Finalist oddaje Slovenija ima talent Luka Sešek je ugotovil, da je zadnji čas, da naredi nekaj zase. »Že pred izzivom sem izgubil 25 kilogramov, a je bilo pridobljeno stanje težko vzdrževati. Tako je moj cilj postal trajno preoblikovanje telesa. Vadba doma zahteva ogromno motiviranosti, ki je sam ne premorem. Brez načrtovanja obiskov vadbe in priprave usmerjenih vadb s strani osebnega trenerja mi verjetno ne bi uspelo doseči enakih rezultatov. Vadba v Športnem centru Millenium deluje sproščujoče in šport je znova postal užitek,« je dodal Luka.

Nov rekord med vsemi dosedanjimi izzivalci je postavil Klemen Habat, ki je izgubil kar 22,7 kilograma. Pri tem se ni odrekal hrani in izogibal restavracijam, le skrbno je izbiral čim bolj zdrave obroke.

Da so izgovori samo ovira, ki si jo postavimo sami, je dokazala mlada mamica Katja Šinkovec. Kljub pestremu delovnemu dnevu ji je z dobro organizacijo v svoj urnik uspelo vključiti vse treninge in pripraviti zdrave obroke. Ob koncu desettedenskega izziva je izgubila zavidljivih 6,2 kilograma.

Program treningov so za udeležence izziva pripravili štirje trenerji: Matej Bunderla, Damjan Verhovc, Urška Dolinšek in Vid Koblar. Poleg treniranja so izzivalci morali spremeniti svoje prehranjevalne navade. Vsak teden so se učili pripravljati hrano z »bio izdelki« iz ekološke trgovine Vita Care. Spoznali so, da lahko iz kakovostnih živil pripravijo okusen in zdrav obrok. Prav ta kombinacija dela Millenium Izziv edinstven.

 

Dodatne informacije:

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi

 

 

 

Millenium Izziv: ključ do zdravega življenjskega sloga

Foto: Studio Bomba

Upravljanje BTC Cityev

BTC City danes ne označuje le največje nakupovalno središče., temveč postaja pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli. >>Več ›



Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementSingle
View :