BTC City www
Vstopna stran › O družbi › Družba BTC d.d. › Od zelenih projektov in vrhunske tehnologije do domišljenih upravljavskih rešitev

Od zelenih projektov in vrhunske tehnologije do domišljenih upravljavskih rešitev

A A A Besedilo Natisni

Poslovanje, ki ustvarja možnosti za uspešen razvoj in nove poslovne priložnosti.

Upravljanje nepremičnin in prostora, razvoj premoženja in svetovalni inženiring

Družba BTC je v letih razvoja v celoti preobrazila in prenovila razsežno površino novoustvarjenega BTC Cityja ter
se razvila v vrhunsko usposobljenega upravljavca nepremičnin. Široko strokovno znanje in izkušnje na področju
upravljanja nepremičnin tudi uspešno trži. V svojem poslovanju je tako uvedla novo storitev: celovito upravljanje s poslovnim prostorom za druge poslovne partnerje. Svojim strankam nudi temeljit vpogled v lokalni trg, saj so operativni, taktični in strateški vidiki upravljanja zgradb in prostora del njenih vsakdanjih dejavnosti. Spričo visoko kakovostnih storitev in inovativnih upravljavskih rešitev zagotavlja optimizacijo procesov upravljanja zgradb in prostora, s tem pa omogoča doseganje optimalne stroškovne učinkovitosti.

 

Trajnostni razvoj

Vse poslovne odločitve, ki jih družba sprejema, odražajo njen odgovorni odnos do poslovnih partnerjev,  obiskovalcev, širše družbene skupnosti in okolja. 

Inovativne poslovne storitve

Strokovne in inovativne poslovne storitve na področju upravljanja nepremičnin so družbi BTC omogočile širitev dejavnosti upravljanja in razvoja nepremičnin na skupine s podobnim značajem, kot so nakupovalna središča, logistika, poslovni prostori ...

Domišljene upravljavske storitve temeljijo na partnerstvu s ključnimi poslovnimi partnerji družbe BTC. Družba BTC stremi k odličnosti svojih storitev upravljanja nepremičnin v tuji lasti. Za uspešno uresničitev teh storitev svoje znanje in izkušnje nadgrajuje s specialnimi znanji poslovnih partnerjev, kot so Petrol na področju energetike, IBM Slovenija in Microsoft na področju informacijskih tehnologij idr.

Večdimenzionalna rast

Družba BTC ohranja svoj dinamični značaj z različnimi oblikami rasti, ki jih razvija: od inovativnih storitev in novih poslovnih vsebin, projektov, zasnovanih na osnovi trajnostnega razvoja, sinergije med domačimi in tujimi  poslovnimi partnerji, družbeno odgovornostjo ... do vstopanja v nove tržne segmente. Družba je tesno povezana tako z različnimi multinacionalnimi družbami kot z domačimi podjetji; po tej poti nove projekte povezuje z lokalno skupnostjo, vlagateljem pa zagotavlja vse prednosti dolgoročne rasti in optimalne donose.

Družba BTC je skupaj s poslovnim partnerjem IBM Slovenija uvedla najmodernejši informacijski sistem za računalniško podprto upravljanje sredstev in storitev, IBM Maximo, ki omogoča celovito upravljanje nepremičnin, investicijskih projektov, prostora, energije in okolja. S poslovnim partnerjem Microsoft pa je uvedla najnovejšo informacijsko tehnologijo za upravljanje odnosov s strankami, da bi izboljšala in podprla dejavnosti za uspešno spremljanje poslovnih partnerjev ter iskanje novih poslovnih priložnosti.

 

Logistika

Logistični center BTC svojo dolgoletno tradicijo logističnih storitev, plodne izkušnje in široko znanje nadgrajuje z  uporabo najsodobnejše informacijsko-komunikacijske tehnologije. Z vsestransko modernizacijo storitev si je  Logistični center BTC položaj na področju logistike močno utrdil in se uvrstil med vodilne ponudnike na trgu za  proizvode višjega cenovnega razreda.

Globalizacija

Družba BTC izbira mednarodne poslovne partnerje za dolgoročno strateško sodelovanje in krepitev tržne vsebine na
podlagi teženj in usmeritev tako na globalni kot tudi na lokalni ravni. 

Portfelj programov in storitev

Družba BTC ima zelo raznovrsten portfelj programov in storitev.

Ključni generatorji prihodkov:

  • Upravljanje BTC Cityjev
  • Logistične storitve
  • Razvoj in upravljanje tujih nepremičnin
  • Misija: Zeleno
  • Strateški projekti

Upravljanje BTC Cityev

BTC City danes ne označuje le največje nakupovalno središče., temveč postaja pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli. >>Več ›Controller: Home
Action : Content
View :