Vodno mesto Atlantis je že 19. leto zapored osvojilo prestižno nagrado Naj kopališče v kategoriji pokritih bazenskih kopališč. Priznanje, ki ga podeljujejo obiskovalci slovenskih kopališč v okviru vsakoletnega glasovanja, potrjuje našo zavezanost zagotavljanju vrhunskih storitev, udobja in edinstvenega vodnega doživetja.

V Vodnem mestu Atlantis sta, ob osrednji usmeritvi nuditi vrhunsko izkušnjo za vse obiskovalce, na prvem mestu zadovoljstvo in varnost kopalcev. Prejetje naziva je tako pomembna pohvala za trud celotne ekipe, ki skrbi za visok standard storitev, kar nam hkrati predstavlja motivacijo, da še naprej nadgrajujemo našo ponudbo za vse domače in tuje goste, ki pri nas najdejo kakovosten način preživljanja prostega časa, sprostitve in zabave.

Izbor Naj kopališče je potekal v organizaciji RTV Slovenija in spletnega portala Dobro jutro na več radijskih postajah, zmagovalci pa so bili izbrani na podlagi glasov kopalcev in kopalk. Letošnje poletje so obiskovalci slovenskih kopališč že 35. leto zapored imeli možnost glasovati za svoje najljubše kopališče v šestih kategorijah. V kategoriji pokritih bazenskih kopališč so tudi letos izbrali Vodno mesto Atlantis, ki ta naziv osvaja že 19. leto zapored, poleg tega pa so izbirali še najboljša naravna kopališča, letna kopališča ter termalna kopališča v različnih velikostnih kategorijah.

Foto :