Svetovno priznana veriga restavracij, z več kot 27.000 restavracij v več kot 145 državah, je 3. avgusta v BTC Cityju Ljubljana odprla svojo drugo poslovalnico v Ljubljani. V Dvorani 18 odslej vsak dan goste postrežejo z vedno svežimi jedmi iz piščančjega mesa, ki jih pripravljajo po skrivnem receptu  z 11 zelišči in začimbami.

Obiskovalcev pa ne navdušujejo le z izvrstnimi okusi, ampak tudi s prijetnim vzdušjem v svojih restavracijah. Restavracija je namreč zasnovana tako, da nudi udobje, prijazno storitev in sodobno notranjo opremo. Vsakega gosta prijazno postrežejo, naročila in plačila pa se lahko opravijo tudi preko kioskov, kar omogoča še hitrejšo in učinkovitejšo postrežbo.

S prihodom v slovensko prestolnico KFC še naprej širi svojo prisotnost in na nove trge prinaša najbolj zaželenega piščanca na svetu, ob vsem tem pa sledi visokim standardom trajnosti in odgovornosti. S prihodom v BTC City je KFC obogatil bogato in raznoliko kulinarično ponudbo središča in se pridružili več kot 70 kulinaričnim ponudnikom, ki vsak dan obiskovalce razvajajo z jedmi za vse okuse in priložnosti.