Športni center Millenium v BTC Cityju Ljubljana v letošnjem letu praznuje 25 let uspešnega delovanja. V tem obdobju je postal priljubljena destinacija športnih navdušencev, saj so zabeležili več kot milijon in pol obiskov tistih, ki prisegajo na aktiven življenjski slog. Ob jubileju so v centru poskrbeli za prenovo teniških igrišč in garderobnih prostorov, s čimer želijo obiskovalcem zagotoviti še boljše pogoje za športno udejstvovanje.

ŠC Millenium ponuja bogato športno izkušnjo, ki vključuje pet teniških igrišč, fitnes, vodene vadbe, savne in športno trgovino. Skozi leta se je izoblikovala močna skupnost, ki danes šteje več kot 1.300 aktivnih članov.

BTC City Ljubljana kot eno največjih trajnostno naravnanih središč v Evropi, ki povezuje nakupovalne, poslovne in prostočasne vsebine, kjer lahko obiskovalci vseh generacij kakovostno preživljajo prosti čas. Pomemben del te ponudbe je Športni center Millenium, ki je s svojo strokovno ekipo in sodobnimi pristopi skozi leta postal priljubljena destinacija športnih navdušencev.

V 25-ih letih je Millenium postal sodoben športni center, ki omogoča vrhunske pogoje za rekreacijo. Ponosni so, da so ob tej pomembni obletnici celovito prenovili teniška igrišča in spremljevalne prostore, ter tako obiskovalcem zagotovili še boljše pogoje za doseganje njihovih športnih ciljev. V sklopu prenove so posebno pozornost namenili izbiri nove teniške podlage, ki zadostuje najvišjim zahtevam športnih navdušencev. Prav tako so povsem prenovili teniške garderobe in jih prilagodili sodobnim standardom.

Športni center Millenium je v 25-letni zgodovini gostil številne dogodke, med katerimi izstopa tradicionalno dobrodelno kolesarjenje z Markom Balohom, pa tudi otroški dogodek Igrajmo tenis. Center je bil prizorišče okoli 1.000 teniških turnirjev, vključno z Državnim veteranskim prvenstvom in VIP teniškimi turnirji.

Foto :